Emil Szolomajer revine la ”U”

Fostul portar al Universității Cluj, Emil Szolomajer, a fost cooptat la începutul acestei săptămâni în staful clubului. Acesta va prelua atribuțiile lui Radu Răcășan, cel care avea, între altele, atribuții în administrarea bazei de pregătire de la Clujeana.

Deși s-a speculat că ar fi fost cooptat pentru a suplini plecarea managerului general Ovidiu Blag, surse din cadrul clubului susțin că nu este vorba despre acest lucru și că atribuțiile lui Szolomajer vor fi „numeroase”, dar nu de manager.

”Mă bucur că am revenit acasă, la echipa unde m-am consacrat ca jucător şi antrenor. Doresc să am o colaborare foarte bună cu staff-ul sportiv, administrativ şi cu centrul de copiii şi juniori. Împreună cu domnul preşedinte Răduţă, voi face tot posibilul să nu dezamăgesc suporterii”, a declarat Emil Szolomajer, pentru ucluj.ro.

Originar din Sighetul Marmației, „Solo” a îmbrăcat tricoul lui ”U” timp de patru sezoane, debutând într-un egal cu Mureșul Deva (2-2), meci disputat pe 12.03.2005. A bifat în total 54 de partide pentru „șepcile roșii”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu