Egal pentru “galben-albaştri” în amicalul cu Şoimii Pâncota

Gavrilescu (foto, în echipament deschis) a marcat singurul gol al sătmărenilor în amicalul cu Şoimii Pâncota

Olimpia a întâlnit, sâmbătă, în deplasare, echipa de Liga a III-a Şoimii Pâncota, formaţie cu care a terminat la egalitate 1-1.

Se pare că încet antrenorul Tibi Csik îşi conturează lotul cu care va ataca acest sezon competiţional. Meciurile amicale îl ajută foarte mult în a găsi cel mai bun „11” pentru debutul în Liga secundă, acolo unde va da piept cu adversari redutabili. Unul dintre aceste meciuri a fost şi cel de sâmbătă de la Pâncota unde „galben albaştrii” au întâlnit fosta colegă de Liga a III-a, Şoimii.

În prima repriză tabela a rămas imaculată însă la trei minute de la revenirea de la cabine Gavrilescu marchează pentru sătmăreni. Elevii antrenorilor Csik şi Dragomir nu s-au bucurat foarte mult de avantaj deoarece  gazdele au profitat de o greşeală în lanţ a apărării Olimpiei, iar în minutul 53 au reuşit să egaleze, scor 1 – 1.

În prima repriză au evoluat Tiuț – Molnar, Ene, Iuhas, Gombar, Lupu, Schwarczcof, Micaș, Zsiga, Feier, Mândrușcă. În repriza secundă au mai intrat Munteanu, Sabău, Hanus, Gavrilescu, Villand, Roghină, Kinczel, Lemac, Dragoș.

Următorul meci de pregătire al Olimpiei va avea loc miercuri, 14 august, în deplasare la Oradea cu formația SC Bacău.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu