Edwin Keleti, locul secund la Raliul Harghitei şi campion al clasei 3

Foto: autorally.ro

Pilotul clujean Edwin Keleti a ocupat poziţia secundă la Raliul Harghitei Seroussi, ultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop. Clujeanul şi-a trecut în cont şi un nou titlu al clasei 3, beneficiind de abandonul lui Rareş Tomiţa, principalul său contracandidat la locul întâi.

Florin Tincescu nu a fost însă la fel de norocos ca şi colegul său de la Napoca Rally Academy. Acesta a ieşit în decor şi a ratat astfel prima poziţie în Cupa Dacia în favoarea lui Raul Badiu. Tincescu nu a fost singurul pilot clujean care a abandonat în întrecerea harghiteană. Nici Bogdan Marişca, Vlad Cosma şi nici Simone Tempestini nu au terminat raliul. În schimb, Daniel Ungur, deja câştigător al titlului la clasa 11, a experimentat la Harghita un Subaru Impreza R4, cu care a terminat pe podium la clasa 2.

Cursa din Harghita a fost câştigată de echipajul Gergo Szabo / Karoly Borbely. Pe treapta a treia s-a clasat Dan Gârtofan, care a reuşit această performanţă şi datorită abandonurilor piloţilor din faţa sa: Botka, Tomiţa şi Manu Mihalache.

Distribuie:

Postaţi un comentariu