Echipele României de tenis de masă s-au calificat în sferturile CE de la Cluj

Foto: Dan Bodea

Echipele României de tenis de masă, feminin și masculin, au obținut noi victorii la Campionatele Europene ce se desfășoară la Cluj-Napoca și s-au calificat la braț în sferturile de finală ale întrecerilor.

Campioana ultimelor două ediții, la feminin, România a învins Italia cu scorul de 3-1 grație succeselor obținute de Bernadette Szocs 3-0 cu Debora Vivarelli, Daniela Monteiro-Dodean 3-1 cu Jamila Laurentiși din nou Bernadette Szocs 3-1 cu Giorgia Piccolin. Punctul Italiei a fost obținut de Piccolin care a învins-o cu 3-2 pe Eliza Samara.

În întrecerea băieților România câştigat în faţa Sloveniei cu 3-2. Punctele ”tricolorilor” au fost aduse de Ovidiu Ionescu, 3-0 cu Tilen Cvetko, Hunor Szocs a câştigat cu 3-0 la Peter Hribar, iar Rareş Şipoş a trecut cu același scor, 3-0, de Tilen Cvetko. Slovacia a punctat prin victoriile lui Darko Jorgic, 3-0 cu Rareș Șipoș și 3-2 cu Ovidiu Ionescu.

În sferturile de finală, la feminin, România va înfrunta, vineri, echipa Luxemburgului, iar la masculin ”tricolorii” vor da piept cu puternica echipă a Suediei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu