Echipele românești și-au aflat adversarii în Europa: Steaua-Dinamo Tbilisi

Laurențiu Reghecampf se declară mulțumit de tragerea la sorți/ Foto: sport24h.ro

După un sec 3-0 la București cu Vardar Skopje, Steaua este sigură de prezența în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe Dinamo Tbilisi din Georgia, o altă formație care este sigură de calificare, după ce în manșa tur a trecut de FC Streymur cu 6-1.

Reprezentantele României în Europa League, Petrolul, Pandurii și Astra și-au aflat de asemenea posibilii adversari din următorul tur al competiției. “Lupii galbeni” vor da piept cu olandezii de la Vitesse Arnhem. Pandurii Târgu-Jiu se vor întâlni, cel mai probabil, cu cei de la Hapoel Tel-Aviv, formație ce a trecut în partida tur de bulgarii de la Beroe Stara Zagora, cu scorul de 4-1.

În cazul în care Astra Giurgiu va izbuti să treacă de Omonia Nicosia, în turul următor va da peste câștigătoarea dintre IFK Goteborg sau AS Trenčín, formații care au remizat alb în partida tur. Reamintim că în prima manșă, Astra a încheiat la egalitate cu Omonia, pe Național Arena, scor 1-1.

Dacă se vor califica, Petrolul şi Pandurii vor disputa prima manşă pe teren propriu, pe 1 august, în timp ce Astra va juca primul meci în deplasare. Steaua București va juca primul meci în deplasare, pe 30 sau 31 iulie, în timp ce manșa retur se va juca la București pe 6 sau 7 august.

Distribuie:

Postaţi un comentariu