Dublu eşec amical

Minaur Baia Mare a pierdut primele meciuri test din această vară/ FOTO: Tania Purcaru

Echipa masculină de handbal HCM Minaur Baia Mare a pierdut primele două partide de verificare, disputate la acest sfârşit de săptămână, în deplasare, în compania fosrmaţiei HC Odorhei, medaliata cu bronz în ultima ediţie a Ligii Naţionale. În prima partidă băimărenii pregătiţi de Gheorghe Covaciu au început foarte bine şi chiar au condus la pauză cu scorul de 16-14. Aflaţi încă în cautarea formulei ideale de joc maramureşenii au cedat actul secund, tabela de scor indicând un 30-27 în favoarea gazdelor, la capătul celor 60 de minute de joc.

Nici cel de al doilea test nu a fost mai reuşit pentru Minaur Baia Mare, jocul a fost însă, mai spectaculos, iar numărul mare de goluri marcate a făcut deliciul puţinilor spectatori prezenţi la această confruntare. Partida s-a încheiat cu scorul de 39-34 în favoarea celor de la HC Odorhei.

Pentru perioada imediat următoare handbaliştii băimăreni se pregătesc să fie gazdele turneului dotat cu trofeul Minaur. Turneul amical se va derula în intervalul 16-18 august, cu participarea echipelor Ştiinţa Municipal Dedeman Bacau, Steaua Bucureşti şi Energia Lignitul Pandurii Targu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu