Două confruntări 100% românești în primul tur la Transylvania Open

Această săptămâna este dedicată la Cluj-Napoca tenisului din circuitul mondial WTA. Sunt programate primele meciuri din turul 1 al turneului Transylvania Open cu două dueluri 100% românești: Simona Halep – Gabriela Ruse, respectiv Irina Begu – Irina Bara.

Cel mai probabil duelul dintre Halep, principala favorită, și Ruse se va juca marți, însă este meciul cap de afiș al înfruntărilor din turul inaugural. Halep, fost lider mondial, în revenire de formă după problemele medicale care au măcinat-o aproape întregul an.

Gabriela Ruse, adversara Simonei Halep este, singura jucătoare română care a disputat două finale WTA în acest sezon (Hamburg și Palermo) și este singura jucătoare din istoria recentă a tenisului românesc care a avut o serie de 13 victorii în circuitul WTA.

Până să-și încrucișeze Halep și Ruse rachetele, vom avea deja o primă sportivă din România calificată în turul secund, la capătul întâlnirii dintre Irina Begu și Irina Bara. Alte dueluri extrem de așteptate din turul inaugural sunt cele dintre Emma Răducanu și Polona Hercog, Aleksandra Krunic – Anett Kontaveit (favorita nr 2), Ana Bogdan – Ivana Jorovic, sau Lesia Tsurenko – Andreea Prisăcariu.

Duelurile din turul 1 încep, luni, 25 octombrie, de la ora 12:00. Turneul Transylvania Open se va desfășura în perioada 25-31 octombrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și va fi dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari.

Tabloul principal de la Transylvania Open 2021:
Simona Halep – Elena Gabriela Ruse
Andrea Petkovic – Varvara Gracheva
Jaqueline Cristian – Kaja Juvan
Anastasia Potapova – Alja Tomljanovic
Emma Răducanu – Polona Hercog
Ana Bogdan – Ivana Jorovic
Anna Bondar – Mona Barthel
Bernarda Pera – Marta Kostyuk
Irina Begu – Irina Bara
Camila Osoria – Rebecca Peterson
Lesia Tsurenko – Andreea Prisăcariu
Jil Teichmann – Anastasia Gasanova
LesleyPattinama Kerkhove – Anhelina Kalinina
Alexandra Ignatik – Anna-Lena Friedsam
Danka Kovinic – Alison Van Uytvanck
Aleksandra Krunic – Anett Kontaveit

Distribuie:

Postaţi un comentariu