Din patru-n patru, ca la CFR la nimeni

Petre Grigoraș (foto, în dreapta) ar putea avea o discutie decisiva cu președintele Iuliu Mureșan (foto, în stânga) după meciul cu Pandurii Târgu Jiu de duminică / FOTO Dan Bodea

Pentru Petre Grigoraș meciul cu Pandurii Târgu Jiu, programat duminică seară, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I de fotbal, ar putea fi ultimul pe banca feroviarilor clujeni. Coincidență sau nu predecesorul lui Grig, Mircea Rednic, a rezistat pe banca din Gruia tot patru runde (etapale 1-4). Reednic a obținut 5 puncte în primele patru jicuri, ultimul dintre acestea însemnând și prima victiorie a feroviarilor în actualul campionat. Grigoraș are 4 puncte în patru jocuri, iar un succes duminică ar însemna doar al doilea triumf la capătul căruia un antrenor plătește cu postul lipsa de coerență și răbdare a finanțatorilor.

Grigoraș: „Sunt îngrijorat”

Lipsa rezultatelor, dar mai ales jocul slab prestat de fosta campioană a României, îi creează nopți albe tehnicianului Petre Grigoraș. El a recunoscut că nu se simte deloc confortabil în această situație și că se așteaptă să fie anunțat de conducerea clubului că nu mai este antrenorul echipei. „Sunt îngrijorat, sunt foarte îngrijorat de ce se întâmplă la această echipă. Atâta vreme cât nu jucăm nimic e normal să apară și repercursiuni. Mecuil cu Pandurii va fi farte dificil. Au echipă bună, au un antrenor bun, sunt pe val, jocul le merge, spre deosebire de noi. Am sperat că pauza competițională va fi benefică pentru CFR dar din păcate nu am reușit să aduc schimbarea pe care, în primul rând eu mi-o doream. Nu ne creăm ocazii de gol, nu punem presiune pe adversar, nu ne iese nimic”, a concluzionat Grigoraș.

Meciul dintre CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu se joacă duminică seară, pe stadionul Dr Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, de la ora 19.30 și contează pentru etapa a VIII-a a Ligii I de fotbal. Înaintea acestei confruntări CFR este pe locul 13 în clasament, cu 9 puncte, iar Pandurii din Târgu Jiu ocupă poziția a 5-a, cu 13 puncte. Meciul va putea fi urmăruit live text pe www.transilvaniareporter.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu