Denisa Felecan, prima sportivă din Cluj campioană europeană la haltere

Clujeanca Denisa Felecan s-a încoronat dublă campioană europeană la haltere

Denisa Felecan a făcut legea la Campionatul European de Haltere juniori U17, din Lituania. Clujeanca a cucerit două medalii de aur, la aruncat (90 de kilograme) şi la total (158 de kilograme), şi una de argint, la smuls (68 de kilograme).

„De la începutul anului mi-am propus să cuceresc trei medalii de aur la Campionatul European, dar am reuşit să iau doar două. Sunt mulţumită de aceste rezultate, e o performanţă notabilă şi un prim pas către Jocurile Olimpice. Competiţia a fost destul de grea, însă nu am avut niciun fel de emoţii, am fost mereu focusată pe ce aveam de făcut. Acesta e doar începutul pentru mine. Vreau să ies campioană europeană şi la senioare şi să fac o figură frumoasă la JO”, a declarat Denisa pentru Transilvania Reporter.

Tânăra sportivă e pregătită de tatăl ei, Ionuţ Felecan. „Aceste medalii ne dau mare încredere pentru viitor. Sunt mândru de Denisa, e o fată muncitoare, motivată, harnică şi ascultătoare”, şi-a lăudat eleva Ionuţ Felecan, care se poate mândri şi cu o altă performanţă notabilă. Clujeanul Cosmin Miron a reuşit şi el să cucerească trei medalii la Europenele din Lituania, însă la U15. Miron şi-a adjudecat bronzul la aruncat, smuls şi total.

Distribuie:

Postaţi un comentariu