Dan Petrescu a dezvăluit destinația fostului CFR-ist, Traore

Adus la CFR Cluj, la pachet cu alți patru fotbaliști, Lacina Traore (foto, în vișiniu) este unul dintre cei mai curtati jucători din Europa

Atacantul lui Anji Mahacikala, Lacina Traore, fotbalist descoperit de CFR Cluj, este antamat de Juventus Torino! Antrenorul român al celor de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a dezvăluit viitoarea destinație a fostului CFR-ist, într-un interviu acordat unei publicații din Rusia. Lacina Traore a fost achiziționat de gruparea feroviară clujeană, la pachet cu alți patru jucători, în iarna anului 2010, și a fost transferat ulterior în Rusia, la Kuban Krasnodar, pentru patru milioane de euro.

În pauza competițională a sezonului 2012-2013 ivorianul a trecut la Anji Mahacikala, pentru o sumă cifrată la aproximativ 20 de milioane de euro, însă, neconfirmată de oficialii echipei din Rusia. La Anji a fost coleg cu celebrul Samuel Eto’o și a marcat 17 goluri în campionatul trecut. În această vară Traore a fost inclus pe lista de achiziții a unor echipe uriașe din Europa, Machester United și Liverpool.

Până la urmă fotbalistul va evolua, conform declarațiilor lui Dan Petrescu, la Juventus Torino. Traore mai are încă doi ani și jumătate de contract cu Anji, dar conducerea clubului a decis să-și vândă vedetele din lot pentru a scădea bugetul de salarii de la 80 de milioane de euro, la 20 de milioane.

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu