Cuplaj la fileu în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Începe Divizia A1 de volei feminin

Foto: Dan Bodea (arhivă)

La sfârșitul acestei săptămâni se vor disputa meciurile primei etape din noul sezon al Campionatului Național de volei feminin Divizia A1. Clujul va fi reprezentat de echipele Universitatea și ACS Volei Turda.

Atât Universitatea, cât și ACS Volei Turda vor disputa pe teren propriu jocurile din runda inaugurală a sezonului 2021/2022. Mai mult, ambele vor evolua în Sala Sorturilor „Horia Demian”, sâmbătă.

Trupa manageriată de Cristina Pîrv va juca de la ora 13:00 în compania formației CSM Târgoviște, campioana en titre a României. De la ora 16:00 Universitatea Cluj o va înfrunta pe Rapid București.

„Sunt foarte fericită că sâmbătă începe campionatul. Un nou campionat, un nou vis pe care l-am avut. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în visul nostru, pentru Turda, pentru a ajunge în Divizia A. Vreau să mergem cât mai sus, să câștigăm cât mai multe meciuri. Dar, principalul obiectiv este de a ne menține în Divizia A.

Deocamdată nu suntem cu lotul complet, mai lipsesc câteva componente din lotul nostru, lipsește antrenorul principal care sperăm că se va alătura cât mai repede. Vom juca toate meciurile la Cluj, pentru că nu este finalizată sala”, a declarat Cristina Pîrv, citată de Turda News.

La rândul ei, Liliana Bogendorfer, antrenoarea Universități a spus:

„Este prima etapă și nu avem prea multe informații despre adversarele noastre dar probabil că s-au mai întărit din punct de vedere numeric și calitativ. Important este ca noi să ne facem jocul, să dăm dovadă de curaj și să arătăm că ne place să jucăm volei. Avem un lot tânăr și jucăm pe teren propriu așa că avem șansele noastre la victorie”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu