Cupa României / ”U” Cluj a trecut greu de FC Bihor

Karim Boutadjine (foto, la minge) a deschis scorul în meciul cu FC Bihor şi a transformat penalty-ul decisiv, care a calificat Universitatea Cluj în optimile Cupei României / Foto: Dan Bodea

”U” Cluj continuă seria mecurilor neconvingătoare. „Şepcile roşii” s-au calificat în optimile Cupei României, după ce a învins cu scorul de 6-5, după executarea loviturilo de departajare, pe FC Bihor, echipa clasată pe ultima poziţie în seria Vest a Ligii a II-a.

La capătul celor 90 de minute regulamentare de joc scorul a fost egal, 1-1. Alb-negrii au deschis scorul prin Boutadjine, care a reluat în poartă o minge simplă din mijlocul careului. Încurajaţi de aproximativ 3.000 de spectatori bihorenii au continuat să spere şi au egalat în minutul 82 prin Sorian care l-a surprins pe portarul Panagopoulos, dintr-o lovitură liberă.

La faza în care s-a acordat respectiva penalitate Raul Ciupe putea fi eliminat după un fault dur, în urma căruia un fotbalist orădean a fost la un pas să-şi rupă piciorul. Deasemenea, la şutul transformat în gol de Sorian, unul dintre colegii săi a fost busculat în careu şi s-a ales cu pometele spart însă, şi la această fază „studenţii” au scăpat cu faţa curată.

Gafa lui Panagopoulos a trimis meciul în pelungiri. Niciuna dintre echipe nu a reuşit să mai înscrie şi s-a trecut la loviturile de departajare în urma cărora Universitatea Cluj a obţinut calificarea în optimi, la patru ani de la ultima performanţă de acest fel.

„Aceste meciuri de Cupă au un farmec aparte, pentru că fiecare echipă abordează meciurile cu foarte multă dăruire, poate de aici şi unele dueluri mai tari, dar mă bucur că băieţii au dat dovadă de dăruire, s-au concentrat până la final, au dat dovadă de tărie de caracter şi astfel am obţnut această calificare”, a declarat George Ogăraru, la finalul partidei de la Oradea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu