Cupa României / ”U” Cluj s-a calificat în 16-imile Cupei

Octavian Ursu (foto, la minge) a înscris unul dintre cele 3 goluri ale Universităţii Cluj în victoria cu CS Oşorhei din Cupa României / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 3-1 meciul disputat în Bihor cu CS Oșorhei, în cadrul turului V al Cupei României la fotbal. ”Mânjii” lui Marius Popescu au făcut și de această dată o partidă foarte bună și au reușit să deschidă scorul în minutul 42, prin căpitanul Lorand Kovacs. Până în acel moment ambele echipe au căutat să găsească culoare spre poarta adevrsă, cu un plus de combativitate din partea alb-negrilor.

La nici 10 minute de la startul reprizei secunde Octavian Ursu a dublat avanatjul Universității, după o gravă eroare a defensivei echipei gazdă. Forcingul ”Șepcilor roșii” a continuat, dar cei care au înscris următorul gol au fost cei de la CS Oșorhei, prin Cervinski, în minutul 75. A urmat reacția imediată a copiilor lui Papi și fiul antrenorului, Patrick Popescu a marcat pentru 3-1, stabilind în același timp și scorul final al meciului.

Tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României va avea loc, vineri, 11 septembrie, la sala ”Nicolae Dobrin” a Casei Fotbalului, de la ora 12:00. În această fază a competiției vor intra în luptă şi cele 14 cluburi din Liga 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu