Cupa României / „U” Cluj e în semifinalele Cupei României la rugby

Rugby-iştii de la Universitatea Cluj s-au calificat în semifinalele Cupei României, unde vor întâlni una dintre formaţiile Steaua, Ştiinţa Baia mare sau CSM Bucureşti / foto: Dan Bodea

Rugby-iştii de la Universitatea Cluj s-au calificat în semmifinalele Cupei României la rugby după ce au trecut cu scorul de 32-19, de formaţia Poli Agro Iaşi în sferturile competiţiei. Universitarii au controlat jocul cu nou-promovata în SuperLiga Naţională şi şi-au egalat performanţa din sezonul trecut al Cupei când au ajuns în penultimul act al întrecerii, fiind eliminaţi atunci de Ştiinţa Baia mare, echipă care avea să câştige trofeul.

În semifinale s-a calificat şi formaţia din Baia Mare care a eliminat pe Farul Constanţa, dar şi CSM Bucureşti care a trecut de RC Bârlad. Capul de afiş al sferturilor de finală a fost ţinut de confruntarea dintre Steaua şi RCM Timişoara, campioana en-titre a României.

Bucureştenii au reuşit să producă o mare surpriză eliminând gruparea din Banat, cu scorul de 23-13. Este al doilea an consecutiv în care steliştii elimină campioana naţională din această competiţie, anul trecut, roş-albaştrii câştigând partida din semifinale contra RCM-ului cu scorul de 38-33.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc luni, la sediul Federaţiei Române de profil.

Distribuie:

Postaţi un comentariu