Cupa României / S-au stabilit sferturile Cupei la baschet

Vacanţa de ioarnă va fi scurtă pentru baschetbaliştii de la "U" BT Mobitelco. Ei vor juca primul meci oficial în 8 ianuarie, în Cupa României / Foto: Dan Bodea

“U” BT Mobitelco va disputa primul meci oficial din 2014 în data de 8 ianuarie, în deplasare, manşa I din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin, în compania formaţiei BCM U Piteşti, conform programului stabilit de Federaţia Română de Baschet. Returul confruntării se va disputa la Cluj, în data de 12 ianuarie.

În aceaşi fază a competiţiei CSM Oradea întâlneşte, acasă, în manşa tur, pe BC Timişoara, în 8 ianuarie, returul fiind programat în oraşul de pe Bega la data de 12 ianuarie, CSU Asesoft Ploieşti – BC Mureş se va juca în datele de 9, respectiv 13 ianuarie.

Energia Rovinari este prima echipă calificată în turneul Final Four, după ce a trecut de Farul Constanţa, în dubla manşă desfăşurată în devas. În competiţia feminină sferturile de finală se vor desfăşura după următorul program:
CS Universitatea Alba Iulia – ICIM Arad (pe 7 ianuarie turul, respectiv în 11 ianuarie returul)
CS Alexandria – CSM Satu Mare (9 şi 12 ianuarie)
Olimpia Braşov – CSM Târgovişte (8 şi 12 ianuarie)
Sepsi Sfântu Gheorghe – Danzio Timişoara (10 şi 13 ianuarie).

Echipele învingătoare în sferturile de finală ale Cupei României se vor califica la turneele Final Four. După disputarea meciurilor din Cupa României se va relua şi Liga Naţională, începând cu 18 ianuarie 2014.

Distribuie:

Postaţi un comentariu