Cupa României / N-au rezistat în faţa “haitei”

Fotbaliştii de la Unirea Jucu (foto, în alb şi negru) au avut două ocazii mari de gol în startul meciului cu Petrolul, dar au cedat cu 0-3 meciul din Cupa României - Foto: Dan Bodea

Surpriza actualei ediţii a Cupei României la fotbal, Unirea Jucu, şi-a trăit frumos visul în competiţia surprizelor. Clujenii au fost eliminaţi de Petrolul Ploieşti, care s-a impus fără probleme cu scorul de 3-0 însă, fotbaliştii pregătiţi de fostul fundaş al Universităţii Cluj, Meszaros Alpar, au avut un start bun de joc şi chiar au fost periculoşi în primele 5 minute de joc reuşind să-şi creeze două mari ocazii de gol.

Prahovenii au pus treptat stăpânire pe joc, iar diferenţa de experienţă s-a simţit din plin. Reușitele Petroliştilor au purtat semnăturile lui Astafei, care a punctat în minutele 23 şi 57 și Nkoyi (min. 31).

“Noi ne-am trăit visul, am încercat să mai facem o surpriză dar nu ne putem compara cu Petrolul. Am avut două şanse mari în primele minute, nu am marcat şi apoi Petrolul a preluat iniţiativa. Mă bucur că au fost momente în meci în care am reuşit să ne ridicăm la nivelul Petrolului. Nu pot decât să fiu mândru de băieţii mei”, a declarat tehnicianul Unirii, Meszaros Alpar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu