Cupa României / Dore a debutat strălucitor la CFR

La primul său meci în tricoul CFR-ului Ferebori Dore a marcat o dublă în 16-imile Cupei României

CFR Cluj s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a trecut fără să forţeze de Viitorul Axintele, scor 2-0. Miriuţă a trimis în teren încă din primul minut al ocului două dintre ultimele achiziţii, Ferebori Dore şi Davide Petrucci. Congolezul din atacul vişiniilor a debutat perfect reuşind să marcheze ambele goluri ale noii sale echipe, în minutele 26 şi 34.

Cu gândul mai mult la confruntarea de lunea viitoare cu Universitatea Cluj, antrenorul feroviarilor, Vasile Miriuţă şi-a odihnit cei mai importanţi jucători. Astfel, Tade, Rada, Muniru, Monroy sau Guima n-au evoluat deloc în disputa cu micuţa grupare ialomiţeană.

„Nu aveam motive să-i forţez pe jucătorii care oricum au evoluat multe meciuri în acest sezon. Am preferat să-i odihnesc pentru a evita vreo accidentare. Mă bucur că Dore şi Petrucci au jucat bine, au avut poftă de joc, s-a văzut în evoluţia lor”, a spus la finalul partidei Miriuţă, care le-a făcut şi o prmisiune fanilor CFR-işti: „Luni vom învinge pentru ei pe Universitatea!”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu