Cupa României / Derby-ul cui?

Pentru derby-ul Clujului dintre CFR și ”U” s-au vândut doar aproximativ 1.000 de bilete

Manșa întâi a semifinalelor Cupei României la fotbal dintre CFR și ”U” Cluj nu mai atrage pe nimeni. Stadionul va fi gol la partida programată, miercuri seara, pe stadionul Dr Constantin Rădulescu. S-au vândut doar 1.000 de bilete! Aflate în insolvență și deoportivă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, cele două cluburi și-au pierdut și susținerea fanilor care nu s-au înghesuit deloc la case pentru a-şi cumpăra bilete.

Până la orele prânzului puţin peste 1.000 de tichete au fost vândute, conform organizatorilor. Antrenorii celor două echipe nu au timp să se gândească la atmosfera meciului. Trică se așteaptă la altă atitudine din partea ”Șepcilor roșii” odată cu instalarea lui Adrian Falub pe banca tehnică. ”Cu siguranță și la ei va fi altceva. S-a schimbat antrenorul, toți vor să joace, cu siguranță că Falub va schimba și sistemul de joc și va implementa și altă atitudine”, a declarat Trică.

La rândul său tehnicianul Universității nu se lasă păcălit de ”subțirimea” lotului echipei din Gruia. ”Eu nu iau așa în râs situația CFR-ului. Ei spun că nu au jucători, dar CFR nu duce lipsă de jucători destui. Steaua cu 14 jucători a câștigat Cupa Campionilor”, a spus Adrian Falub. Meciul dintre CFR și ”U” Cluj, din manșa întâi a semifinalelor Cupei României se joacă, miercuri, de la ora 21.30, pe arena din Gruia, iar Transilvania Reporter va transmite în format LIVE TEXT această partidă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu