Cupa României / CSU Arad refuză să joace cu RCM Timişoara

Rugby-iştii de la CSU Arad refuză să joace în Cupa României cu RCM Timişoara

Oficialii echipei de rugby CSU Aurel Vlaicu Arad au anunţat Federaţia Română de Rugby că se retrage din Cupa României, competiţie în care ar fi trebuit să întâlnească în optimile de finală pe campioana en-titre a ţării, RCM Timişoara.

Demersul oficialilor din Arad vine după ce antrenorul şi jucătorii au refuzat să se prezinte la meciul amintit, iar motivul este unul nemaiauzit în sport şi sfidează primul principiu al competiţiei.

Arădenii nu au vrut să joace cu bănăţenii pe motiv că aceştia sunt prea buni pentru ei. “Era și normal, motivul fiind diferența de valoare. Bineînțeles, am luat această decizie imediat după ce am numele adversarului nostru”, a declarat Ovidiu Șerban, antrenorul formaţiei din Arad, pentru site-ul drukeria.ro.

Gruparea arădeană a considerat că nu are rost să facă deplasarea la Sânnicolau Mic, considerându-se mult inferioară adversarului.

Decizia este una fără precedent pune sub semnul întrebării însuşi scopul existenţei echipei din Arad. RCM Timișoara este cea de-a patra echipă calificată direct în faza sferturilor de finală ale Cupei României la rugby, după Poli Agro Iași, RC Bârlad și Farul Constanța.

În aceaşi fază a competiţiei Universitatea Cluj va întâlni, sâmbătă, în deplasare, formaţia Callatis Mangalia. Anul trecut clujenii au ajuns până în semifinale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu