Cupa României / CSM Oradea s-a impus în faţa Timişoarei

CSM Oradea a jucat excelent în faţa formaţiei BC Timişoara şi este ca şi calificată în final-four-ul Cupei României la baschet

Echipa masculină de baschet CSM Oradea a câştigat cu scorul de 98-82 în faţa formaţiei BC Timişoara, manşa întâi din faza sferturilor de fianlă a Cupei României. Meciul a fost echilibrat, mai ales în primele două sferturi, astfel, la pauza mare cele două echipe au intrat la cabine la scorul de 47-45, în favoarea gazdelor.

Mult mai motivaţi în partea a doua a jocului orădenii au reuşit să se desprindă pe tabela de scor şi să se impună la final la o diferenţă liniştitoare, de 16 puncte şi pornesc favoriţi în returul programat la Timişoara, duminică. Pentru gazde s-au remarcat Subotici 23 puncte, Denison 19, Dillon 14, în timp ce oaspeţii i-au avut în prim-plan pe Jovanovici 24 puncte, Conley 18, Andrei 14 puncte.

Într-un alt meci din sferturile Cupei, BCMU Piteşti s-a impus categoric, scor 84-69 în faţa formaţiei “U” Mobitelco Cluj. Câştigătoarele se vor califica în semifinalele Cupei României, care se vor disputa în cadrul Turneului Final Four. Prima echipă calificată este Energia Rovinari, care a jucat partidele cu Farul Constanţa în devans. După disputarea meciurilor din sferturile Cupei României se va relua şi Liga Naţională, începând cu 18 ianuarie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu