Cupa României / Cluj vs Banat 0-2 la baschet

Barnette s-a accidentat ]n returul din optimile Cupei României de la Timișoara și așteaptă verdictul medicilor pentru a afla cât va lipsi de la pregătirile echipei U-BT / Foto: Dan Bodea

Manşa a doua din optimile de finale ale Cupei României la baschet masculin, disputată miercuri, s-a încheiat cum nu se poate mai prost pentru U-BT. Clujenii au pierdut meciul cu scorul de 72-85 în faţa celor de la BC Timişoara, şi implicit calificarea în faza superioară a întrecerii. Echipa antrenată de Dorin Pintea a făcut un meci destul de bun până în ultimul sfert pe care l-au cedat categoric în faţa unor bănăţeni mult mai motivaţi să acceadă în sferturile Cupei.

Pe lângă ratarea primului obiectiv, Pintea i-a pierdut şi pe Medvedj şi Barnette, ambii accidentaţi. Darius Hargrove a fost principalul marcator la clujenilor în partida de la Timişoara. Americanul a reuşit să înscrie 16 puncte. În manşa tur ardelenii câştigaseră la limită, scor 73-71. Nici cealaltă echipă clujeană, CS Universitatea, nu a reuşit să facă pasul spre sferturile Cupei României. Echipa lui Carmin Popa a cedat pe teren propriu, scor 52-77 în compania celor de la Timba Timișoara. În meciul tur alb-negrii au pierdut cu 69-88.

Distribuie:

Postaţi un comentariu