Cupa României / Arieşul Turda întâlneşte pe FC Bihor în Cupă

Cu Adrian Matei pe banca tehnică Arieşul Turda nu a mai pierdut niciun meci oficial din ultimele 16 disputate în Liga a III-a, sau în Cupa României / Foto: Dan Bodea

Un singur tur mai au de trecut echipele din eşaloanele inferioare pentru a da piept cu „granzii” din prina ligă, în Cupa României. Faza a V-a este a Cupei este programată la data de 9 septembrie, de la ora 16.30, iar capul de afiş îl ţine partida dintre Arieşul Turda, echipă care evoluează în Liga a III-a şi FC Bihor Oradea din Liga a II-a.

Meciul se va disputa la Turda. În aceaşi fază a competiţiei Unirea Jucu va întâlni pe teren propriu, formaţia Olimpia Satu Mare. În această etapă se vor disputa 14 meciuri, iar împerecherea s-a făcut pe criterii geografice. Echipele din eşaloanele inferioare au fost desemnate organizatoare ale înfruntărilor.

În primul tur al Cupei României (şaisprezecimile de finală), vor participa cele 14 de echipe calificate din faza a V-a, plus cele 18 echipe din Liga I. Meciurile din această etapă se vor disputa în zilele de marţi/miercuri sau joi (la datele de 23/24 sau 25 septembrie), de la ora 16.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu