Cupa Ligii / CFR, față în față cu trecutul

Marți, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din faza optimilor de finală ale Cupei Ligii. Conform tragerii la sorți, CFR se va deplasa la Iași pentru confruntarea cu CSMS, echipă care a eliminat-o pe CFR în precedenta ediție, tot în optimi.

Vișinii nu au deloc amintiri plăcute din meciurile cu moldovenii. În urmă cu două etape elevii lui Francisc Dican au suferit la Iași prima înfrângere din actuala ediție a Ligii 1. Din cauza scăderii numărului de echipe participante în Liga 1, în ediția 2015/2016 a campionatului intern, și Cupa Ligii a suferit câteva modificări.

Astfel Steaua și ASA Târgu Mureș, echipe clasate pe primele două poziții la finalul campionatului trecut, sunt direct calificate în sferturi. În celelalte meciuri din optimi se vor duela FC Voluntari – Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu – Dinamo, Concordia Chiajna – FC Botoșani, Viitorul Constanța – CSU Craiova și ACS Poli Timișoara – Petrolul Ploiești.

Meciurile se vor disputa într-o singură manșă eliminatorie, în data de 9 septembrie 2015. Finala Cupei Ligii Adeplast e programată în data de 11 mai 2016.

Distribuie:

Postaţi un comentariu