Cupa Liceelor / Încep fazele superioare

Faza grupelor Cupei Liceelor NeuronKid s-a terminat, iar de joi competiția intră în etapele superioare ale întrecerii liceenilor clujeni

În Cupa Liceelor NeuronKid s-au disputat meciurile din ultima etapă din faza grupelor și s-au conturat astfel, duelurile din optimile de finală. Ziua a început cu victoria elevilor de la Lucian Blaga, scor 7-3, în fața celor de la Tehnofrig. Csaba Gál, căpitanul Universității Cluj şi unul dintre cei mai de seamă rugbyşti ai României, a dat lovitura de start în cea de-a treia zi a Cupei Liceelor NeuronKid.

Au urmat o serie de trei meciuri foarte echilibrate, învingătoare fiind echipele liceelor de Informatică, Coşbuc şi Şincai. Campioana ultimelor trei ediţii de Cupa Liceelor, LPS, a trecut apoi, la pas, de cei de la Transporturi, cu 9-1. Nici Edmond Nicolau şi Augustin Maior nu s-au lăsat mai prejos, fiecare înscriind multe goluri în porţile adversarilor de la Racoviţă, respectiv Seminarul Teologic.

În ultima etapă din faza grupelor s-au înregistrat următoarele rezultate:
Tehnofrig – Lucian Blaga 3-7
George Bariţiu – Informatică 1-3
Samus – George Coşbuc 1-2
Anghel Saligny – Gheorghe Şincai 1-2
Transporuri – LPS 1-9
Augustin Maior – Sem. Teologic 5-1
Ana Aslan – Avram Iancu 3-0
Onisifor Ghibu – Emanuel 1-0
Emil Racoviţă – Edmond Nicolau 3-6.
Faza optimilor se va desfăşura pe parcursul a două zile, joi (28 mai) şi vineri (29 mai), iar duelurile se anunţă pline de implicare şi spectaculozitate. Liceele care vor trece de această fază a competiţiei vor reveni pe gazonul de la Baza Sportivă Napoca abia la începutul săptămânii viitoare, pe 2 iunie, pentru a disputa sferturile de finală ale întrecerii.

Programul meciurilor din 8-imi este următorul:
Joi, 28 mai:
9:00 George Coşbuc – LPS
10:00 Informatică – Augustin Maior
10:45 Ana Aslan – Gheorghe Şincai

Vineri, 29 mai:
9:00 Lucian Blaga – Gheorghe Lazăr
9:45 Alexandru Borza – Emil Racoviţă
10:30 Economic – Seminarul Teologic
11:15 Onisifor Ghibu – Edmond Nicolau
12:30 Nicolae Bălcescu – Transporturi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu