CUPA EHF / „U” Jolidon joacă ambele manşe cu PAOK la Cluj!

"U" Jolidon va găzdui din nou meciuri de cupă europeană / Foto: Dan Bodea

„U” Jolidon va disputa ambele manşe din turul 3 al Cupei EHF la Cluj. „Studentele” vor întâlni pe PAOK Salonic în 9 şi 10 noiembrie la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„A fost o săptămână de negocieri între conducerile celor două cluburi. Ambele am dorit să organizăm meciurile pe teren propriu, în primul rând pentru a beneficia de suportul publicului. Ne bucură faptul că cei de la Salonic au acceptat oferta noastră şi că vom juca ambele jocuri la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Este o practică des întâlnită în cupele europene la handbal ca ambele manşe să se dispute într-un singur loc. Sper ca avantajul terenului propriu să-şi spună cuvântul şi să ne calificăm în primăvara europeană. În acest moment, nu pot să fac o estimare la cât se ridică cheltuielile cu organizarea”, a precizat Cosmin Sălăjan, director sportiv al formaţiei clujene.

Primul joc va avea loc în 9 noiembrie de la ora 15.00, iar cel de-al doilea se va disputa o zi mai târziu, de la ora ora 12.00. Ambele manşe vor fi transmise de DigiSport.

Distribuie:

Postaţi un comentariu