CSM Oradea ca și calificată în Cupa României la baschet

FOTO Dan Bodea

Echipa masculină de baschet CSM Oradea s-a impus într-o manieră categorică, scor 81-53, sâmbătă, în meciul disputat pe teren propriu, în compania formației Concordia Chiajna, proaspăt promovată în Liga Națională Masculină de Baschet. Ambele echipe au început jocul extrem de concentrate, motiv pentru care s-a ratat foarte mult în faze simple de atac. Echipa oaspete a încercat în primul rând să se apere exact, cunoscută fuiind forța de atac a orădenilor, mai ales în meciurile disputate în fața propriilor spectatori.

Dillon a fost jucătorul care a pus primele puncte pe tabela de marcaj și la final a fost MVP-ul partidei. Încet încet gazdele s-au dezlănțuit şi au făcut spectacol în Arena ”Antonio Alexe”. La pauza mare cele două echipe intră la cabine la scorul de 38-28 în favoarea CSM-ului.

După pauză tot gazdele au pus presiune pe adversar și au marcat din toate pozițiile asigurându-și un avantaj confortabil pentru finalul jocului. De la CSM Oradea s-au remarcat Dillon autor a 20 de puncte, Nicoară cu 13 și Franklin cu 12 puncte reușite. Returul dintre cele două formații se va disputa săptămâna viitoare, la Chiajna.

Distribuie:

Postaţi un comentariu