CSM Oradea a cucerit primul trofeu la polo pe apă

Poloiștii de la CSM Digi Oradea și-au adjudecat primul trofeu al noului sezon, Cupa României, învingând în finală pe Sportul Studențesc

Echipa de polo pe apă CSM Digi Oradea a cucerit Cupa României după ce a învins în finală pe Sportul Studenţesc cu scorul de 9-7 (1-1, 2-2, 3-2, 3-2). Meciul ar fi trebuit să fie doar un ”galop de sănătate pentru orădeni”, campioni an-tritre ai României, în fața unei formații care a realizat o veritabilă surpriză prin calificarea în ultimul act al competiției. Meciul a fost însă, unul echilibrat în cea mai mare parte a timpului.

Și totuși Sportul Studențesc, revelația primului turneu al Superligii, încheiat cu finala Cupei, a condus pe CSM în trei rânduri, cu 3-1, 4-3 şi 5-4. S-a văzut învinsă pe final de experiența orădenilor. Pentru CMS au marcat Mihnea Chioveanu (2 goluri), Gheorghe Dunca (1), Vojislav Cupic (2), Kalman Kadar (2), Nicu Diaconu (2), în timp ce pentru Sportul au înscris Zdravko Delas (3), Cătălin Stan (2), Adrian Stan (1), Nicolae Oanţă (1). Următoarea competiție va avea loc la București, anul viitor, în luna ianuarie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu