CSM Baia Mare, locul 1 la turneul internaţional de judo de la Siklos

Judo CSM Baia Mare

La finalul săptămânii trecute, localitatea Siklos, din Ungaria, a găzduit cea de a 12-a ediţie a turneului internaţional de judo “Tenkes Kupa – Termal Spa”. La competiţie au luat parte peste 450 de sportive din opt ţări, România fiind reprezentată de judoka de la opt cluburi din întreaga ţară.
Printre structurile sportive care au avut reprezentanţi la turneul din Ungaria s-a numărat şi CSM Baia Mare, cu o delegaţie de 22 judoka, însoţiţi de antrenorii Vasile Sălincean şi Vasile Pop. Dintre aceştia, patru au reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi să cucerească medaliile de aur. Este vorba despre Lucian Cimpoeş, Florin Alexa, Kevin Klocza şi Bogdan Pop.
Palmaresul maramureşenilor este unul de invidiat, ei reuşind să obţină nu mai puţin de 17 medalii, dintre care patru de aur, trei de argint şi 10 de bronz. În urma acestor rezultate, CSM Baia Mare o ocupat locul 1 în clasamentul pe cluburi. În 2012, CSM Baia Mare a ocupat locul doi în această ierarhie a delegaţiilor, dar în 2011 şi 2010 judoka maramureşeni au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Turneul “Tenkes Kupa – Termal Spa” este o importantă competiţie internaţională, care include şi o tabără de judo, la care i-au parte, an de an, sute de sportive din întreaga Europă.
Următoarea competiţie a sportivilor băimăreni este finala Campionatului Naţional de Ne-Waza (U11, U13 şi U15), care se va desfăşura la Drobeta Turnu Severin.

[stextbox id=”custom” caption=”Rezultatele sportivilor băimăreni”]* Medalii de aur: Lucian Cimpoeş (22 kg), Florin Alexa (24 kg U11), Kevin Klocza (+66 kg U15), Bogdan Pop (73 kg U18)
* Medalii de argint: Dora Blidar (44 kg U13), Emanuel Peter (82 kg U18), Teodor Băldean (73 kg U18)
* Medalii de bronz: Ianis Raţiu (27 kg), Evelina Ceauşescu (36 kg U11), Roberto Kurko (45 kg), Mădălina Antoneac (40 kg), Damaris Funeczan (48 kg), Diana Dorneanu (52 kg U15), Cristina Trif (63 kg), Raul Roman şi Vlad Fărcaş (60 kg U18), Andrei Buda (100 kg U23)[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu