Cristi Coroian a suferit un accident cerebral

Fostul atacant al echipelor Universitatea şi CFR  Cluj este în stare critică și a fost internat de urgență la Cluj, încă de la sfârșitul săptămânii trecute. Fostul fotbalist a leșinat în timpul unui antrenament. Medicii au constatat că acesta a suferit un accident vascular cerebral şi s-au declarat rezervaţi în privinţa şanselor acestuia de recuperare totală.

Retras din activitatea de performanță în 2011, Coroian s-a dedicat meseriei de antrenor și le-a pregătit pe rând pe Gloria Bistrița, FCM Târgu Mureș, iar din toamna anului trecut a preluat banca tehnică a echipei Metalurgiustul Cugir. Ca fotbalist, Cristi Coroian rămâne în amintirea fanilor echipei CFR Cluj prin reușita din meciul cu St Etienne, disputat în urmă cu 10 ani în Cupa UEFA Intertoto.

După 1-1 la Cluj, CFR-iștii au terminat la egalitate, scor 2-2 meciul din Franța și au eliminat cea mai titrată echipă din Hexagon. În vârstă de 42 de ani, Coroian, a evoluat vreme de 18 ani la cel mai înalt nivel fotbalistic din România și a adunat 398 de partide în Liga 1, cele mai multe în tricoul Gloriei Bistrița (274 / 63 de goluri, între 1998-2005 și 2007-2011). Joi (29 iulie), echipa lui Coroian, Metalurgistul Cugir, avea programat un meci amical cu Unirea Alba Iulia, dar este foarte posibil ca întâlnirea să nu mai aibă loc.

„Suntem alături de Cristi Coroian în aceste momente grele prin care trece. A fost un luptător pe terenul de joc şi sunt sigur că la fel procedează şi acum. Clubul nostru îi doreşte însănătoşire grabnică şi îl aşteaptă cât mai repede pe dreptunghiul verde. Fii tare, Coro!”, a declarat preşedintele grupării Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu