CRICKET/ Cursuri gratuite oferite, la Cluj, de antrenori recunoscuţi internaţional

Cursuri gratuite de cricket la Cluj/ Foto: clujcricketclub

Coaching-ul va fi oferit de către Neil Bunting, Robin Maslin şi Maurice Marshall din Twenty 20 Cricket Companie din Anglia. Evenimentul sportiv se va desfăşura pe parcursul a două zile: marţi (10.00-16.00) şi miercuri(10.00-12.30), la terenurile de fotbal în apropiere pistei de go-kart, la capătul liniei de troleibuz nr.3, în Cartierul Gheorgheni.

„Suntem nerăbdători să participăm la dezvoltarea abilităţilor de cricket în rândul jucătorilor locali, din regiunea noastră. Cricket-ul este în curs de dezvoltare în România şi se poate lăuda cu un Campionat National sănătos, în care Clujul a terminat pe locul al doilea în ultimii doi ani. În prezent, există patru cluburi la Bucureşti, trei la Timişoara şi unul la Cluj. Pitch Flicx ne va ajuta să antrenăm jucătorii noi, astfel încât să putem să trimitem cel puţin şase jucători de la Cluj în echipa natională română”, a declarat Marc Pillich-Wright, de la Cluj Cricket Club.

De 27 iunie 2013, Federaţia Română de Cricket (Cricket Romania) a devenit cel mai nou membru afiliat al Consiliului de Cricket International (ICC)

Distribuie:

Postaţi un comentariu