Clujenii, arşi la buzunare

Borza şi Deac vor absenta cu Ceahlăul, respectiv Vaslui/ Foto: Dan Bodea

LPF nu i-a iertat pe feroviari. Eliminaţi în meciul cu ACS Poli Timişoara (2-2), Florin Costea, Mario Felgueiras şi Ciprian Deac au primit fiecare câte o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei (primii doi), respectiv 1.000 de lei. Mircea Rednic nu a beneficiat nici el de clemenţa Comisiei de Disciplină. Trimis în tribune de Iulian Dima în minutul 77, „Puriul” a fost sancţionat cu o etapă de suspendare şi amendat cu 360 de lei. De asemenea, clubul din Gruia este obligat să achite o penalitate sportivă de 1.800 de lei.

Nici şefii fostei campioane nu au avut milă de Costea şi Felgueiras. Cei doi s-au ales cu o amendă de 3.000 de euro pentru eliminările din meciul cu Poli. Oficialii CFR-ului le-au reproşat celor doi uşurinţa cu care au încasat cartonaşele galbene. Deşi a văzut direct cartonaşul roşu, Deac a fost iertat însă de Arpad Paszkany, care a ţinut doar să-l avertizeze verbal pe mijlocaşul „vişiniilor”.

Ganea, amendă usturătoare

Liga l-a amendat şi pe Ionel Ganea pentru proteste la adresa deciziilor arbitrului Marius Avram. Tehnicianul Universităţii a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 4.000 de lei. Eliminat cu Oţelul, Adrian Borza va sta şi el o etapă pe bancă şi va achita o amendă de 740 de lei, pe lângă cei 1.000 de euro, sancţiune primită de la club.

Distribuie:

Postaţi un comentariu