CFR / Voiculeţ s-a întors la CFR

Claudiu Voiculeţ (foto, la minge) a evoluat sezonul trecut sub formă de împrumut la ASA Târgu Mureş, acum este ţinut pe loc de CFR

Mijlocaşul Claudiu Voiculeţ a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la ASA Târgu Mureş dar, aflat sub contract cu CFR, s-a întors în această vară la gruparea din Gruia. Fotbalistul de 30 de ani ar fi vrut să continue la vicecampioana României şi să evolueze alături de ASA în cupele europene. Oficialii CFR-ului nu au fost de acord şi i-au transmis acestuia că antrenorii Francisc Dican şi Dan Matei au nevoie de el în viitoarea ediţie de campionat.

„Mi-aş fi dorit să rămân la ASA pentru că am muncit un an şi jumătate acolo şi am reuşit o performanţă importantă. Chiar voiam să joc în cupele europene cu ASA, dar aşa se întâmplă în România, nu ştii ce se întâmplă de la o zi la alta”, a declarat Voiculeţ. În ciuda problemelor din ultimele zile cu care se confruntă ASA-ul, fotbalistul este convins că lucrurile se vor îndrepta şi îşi va primi şi prima promisă pentru performanţele din campionatul trecut.

„Nimeni nu se aştepta la această situaţie şi toţi am fost de acord să ne luăm banii când intră banii din drepturile TV. Știu că și eu îmi voi primi banii, aș fi rămas la ASA chiar și în această situație”, a mai spus fotbalistul. Claudiu Voiculeț a fost achiziționat de CFR Cluj în 2013, de la Pandurii Târgu Jiu, iar din 2014 a fost împrumutat la ASA. În această vară Voiculeţ a mai fost curtat de proaspăt promovata ACS Poli Timişoara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu