CFR / Victorie pentru viitor

Gregory Tade a marcat golul pentru 2-0 în victoria CFR-ului, scor 2-0, în meciul cu Viitorul Voluntari / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj s-a impus la Chiajna, scor 2-0, în meciul cu Viitorul Voluntari. Ardelenii mergeau în Ilfov cu moralul serios zdruncinat după eliminarea din Liga Europa şi înfrângerea de pe teren propriu cu Steaua, în Liga I. Antrenorul CFR-ului a ştiut să-şi motiveze elevii suficient încât să abordeze partida cu Viitorul în cel mai economicos mod posibil.

Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 43, exact la timp pentru o repriză secundă „de moral” pentru echipa clujeană. Viitorul a încercat să dea replica în partea a doua a meciului dar şuturile anemice şi încercările sterile de a periclita poarta lui Mario Felgueiras nu avea cum să se concretizeze în goluri. Meciul mergea spre o victorie la limită a ardelenilor, dar Ciprian Deac a mai găsit o pasă de gol pentru Gregory Tade şi atacantul a marcat pentru un 2-0 liniştitor şi de viitor pentru echipa lui.

CFR-iştii adună 7 puncte după patru etape şi, pas cu pas, etapă după etapă, se ţin scai de echipele grupate în partea superioară a clasamentului. Pentru vişinii urmează însă, un meci extrem de difici, pe teren propriu, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş. Partida este programată la începutul săptămânii viitoare, pe Steadionul Dr Constantin Rădulescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu