CFR / Trică, dat afară după eliminarea din Cupă

Eugen Trică a fost înlăturat de pe banca tehnică a CFR-ului, după eliminarea din semifinalele Cupei României, în fața celor de la ”U” / Foto: Dan Bodea

Startul slab de retur, dar mai ales eliminarea din Cupa României, a dus la demiterea antrenorului echipei CFR Cluj, Eugen Trică. Până la instalarea unui nou tehnician, Francisc Dican a fost numit interimar.

Trică a venit la CFR Cluj în iarnă, însă, părăsit de jucători, și în mare parte și de oficiali, nu a reuşit să obţină rezultatele aşteptate de conducerea clubului feroviar. Tehnicianul a fost anunțat de încetarea colaborării imediat după meciul cu Universitatea din semifinalele Cupei României, pierdut de CFR la lovituri de departajare. Astăzi, despărțirea a fost oficializată și pe site-ul clubului CFR.

”Astazi, Eugen Trica a renunțat la poziția sa de la echipă, din dorința de a oferi un nou început din punct de vedere motivațional jucătorilor, cu încredere că decizia sa va contribui la acel moment 0 pe care toți îl așteptăm. Mulțumim Eugen pentru munca și efortul depuse în această perioadă în slujba echipei noastre!”, se arată în comunicatul de presă remis de CFR. Informația a fost confirmată și de Eugen Trică.

”Decizia am luat-o aseară (miercuri, 1 aprilie), după meciul pe care l-am pierdut cu Universitatea Cluj. Se vedea că este un blocaj psihic în rândul jucătorilor. Îmi pare rău că nu am putut să fac mai mult. Dacă aveam punctele strânse în tur, garantam că ne băteam la titlul de campioană, dar în condiţiile actuale e greu să mai motivez jucătorii pentru fiecare meci. Imediat după conferința de presă am fost în vestiar și le-am transmis și băieților decizia mea”, a confirmat Trică.

Distribuie:

Postaţi un comentariu