CFR / Trică a avut doar jumătate din echipă la primul antrenament

Eugen Trică a condus, luni, primul antrenament din noul său mandat la CFR Cluj / Foto: Dan Bodea

Doar jumătate dintre fotbaliștii CFR-ului s-au prezentat, luni dimineața, la vizita medicală. Dintre cei 29 de jucători câți erau în lotul pregătit de Vasile Miriuță, la prima acțiune din 2015 au răspuns prezent 15 însă, acest lucru nu-l îngrijorează pe noul tehnician din Gruia, Eugen Trică. ”Și marți mai trebuie să vină o parte dintre fotbaliști, iar de miercuri vom intra efectiv în program normal”, a comentat Trică.

Imediat după vizita medicală fotbaliștii s-au prezentat la stadion pentru un antrenament de reacomodare la efort. ”Dacă vom reuși să păstrăm lotul pe care echipa s-a bazat în turul campionatului sunt convins că putem face lucruri frumoase. Suntem în semifinalele Cupei, suntem pe locul 2 în Liga 1, avem toate perspectivele să obținem și anul acesta un trofeu, iar eu asta îmi doresc.

Profesional sunt mult mai bine pregătit, față de primul meu mandat la CFR, am mai antrenat între timp pe UTA, pe Juventus (Juventus Colentina, echipă care activează în seria a 2-a în liga a 3-a și care a terminat turul de campionat pe locul 4 n.a.), deci sunt mult mai bine pregătit şi cu o mai mare experienţă”, a mai spus Trică. În perioada următore echipa se va pregăti pe plan local, după care va efectua un cantonament în Spania.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu