CFR / Trei achiziții pentru Europa

Antonio Jakolis este considerat un talent uriaș în țara sa natală, Croația. Din această vară, mijlocașul de 22 de ani va îmbrăca tricoul CFR-ului

Oficialii clubului de fotbal CFR Cluj anunță transferul a încă trei fotbaliști. Cel mai cunoscut dintre aceștia este Daniel Stana, care evoluează mijlocaș și vine de la Ceahlăul Piatra Neam, formație la care a fost pregătit de actualul tehnician al CFR-ului, Vasile Miriuță. Achiziționat în 2011 de la CS Otopeni, Stana a strâns 76 de prezențe în tricoul nemțenilor, 16 dintre acestea în campionatul trecut.

Fotbalistul are 31 de ani și va semna pentru doi ani cu formația feroviară. Tot pentru a întări mijlocul terenului va sosi sub comanda lui Miriuță Antonio Jakolis, un fotbalist croat în vârstă de numai 22 de ani, care a prins doar patru meciuri în acest an, la Zadar, în prima ligă din țara lui natală. Jakolis este considerat un mare talent în Croația, fiind unul dintre cei mai cosntanți jucători selecționat în echipele naționale din țara sa, la U17, U18, U19, U20 și la tineret (U21).

În 2012 fotbalistul a fost transferat de fosta campioană a Ucrainei, Dniepr Dnietropetrovsk. Nu s-a impus, fiind împrumutat constant la alte echipe, pentru ca în 2013 să fie achiziționat de Zadar. Și în ofensivă s-au făcut mutări. Bruno Guimaraes Pinho Azevedo, cunoscut sub numele Guima, are 28 de ani și a evoluat ultima dată în liga secundă din Portugalia.

De altfel, fotbalistul nu are nicio formație notabilă în CV, iar din 2013 a evoluat la Oliveirense, în divizia secundă din țara sa, pentru care a marcat 13 goluri (11 numai în precedenta ediție de campionat), în 52 de meciuri. Sâmbătă, CFR Cluj va disputa primul amical din această vară, la Cluj, în compania formației ASA Târgu Mureș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu