CFR / Salvatorul CFR-ului înlocuit din funcție

Dan Matei va fi instalat, joi, în funcția de antrenor principal al CFR-ului

Dan Matei este noul antrenor al echipei CFR Cluj. Fost tehnician al formaţiei Gaz Metan Mediaş, Matei va fi prezentat oficial, joi, atunci când este prevăzută şi reunirea lotului feroviar. Dan Matei nu este străin de fotbalul clujean, el făcându-şi junioratul la CFR, după care a evoluat la rivala ”U” Cluj, în perioada în care antrenorul era student la Politehnică. Ca antrenor şi-a făcut debutul la Gloria Bistriţa, iar la Mediaş a fost ani buni secundul lui Cristian Pustai şi a lui Cristian Dulca.

A fost numit principal al echipei Gaz Metan la 10 decembrie 2014 după demisia lui Dulca. În cele 9 etape cât a stat pe banca „găzarilor”, Dan Matei a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi tot atâtea înfrângeri. A demisionat după etapa a 26-a, după un 0-0 la Piatra Neamţ, şi a lăsat Mediaşul pe 14 în clasamentul Ligii I, cu 25 de puncte. Între timp Gaz Metan a retrogradat în liga a doua. Matei îl înlocuieşte pe banca CFR-ului pe Francisc Dican, tehnicianul care a condus echipa clujeană în ultimele 11 etape ale campionatului trecut.

Cu Dican pe bancă, vişinii au obţinut șase victorii și trei remize, iar după ce TAS a returnat cele 24 de puncte cu care echipa fusese sancţionată, fosta campioană a României a terminat sezonul pe locul 3 al Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu