CFR/ Rednic e tranșant: „Cine nu-și face treaba va fi exclus din lot”

Rednic așteaptă primele trei puncte de la instalarea sa pe banca CFR-ului/ Foto: Radu Bărăian

După primele două etape scurse din actuala ediție de campionat, echipa din Gruia a izbutit doar două egaluri, în fața nou-promovatelor, FC Botoșani și ACS Poli Timișoara.

Mircea Rednic, antrenorul feroviarilor, încă nu a găsit alcătuirea ideală a primului unsprezece și este decis să-i pedepsească aspru pe cei care nu pun osul la bătaie. „Jucătorii să înțeleagă că dacă nu-și vor face treaba, un meci vor fi excluși din lot, un meci vor fi rezerve”, a punctat „Puriul”.

Referitor la meciul din această etapă contra celor FC Vaslui, tehnicianul a mărturisit că așteaptă prima victorie în calitate de antrenor al CFR-ului. „Vom avea o deplasare dificilă, cu o echipă bună și un antrenor nou. Eu unul sper că am învățat din greșelile făcute în meciurile anterioare. Deja e al treilea meci și noi avem trei jucători suspendați, e foarte greu pentru noi. O victorie contra celor de la Vaslui ar fi ca o descătușare, ar fi primele trei puncte, iar apoi ne-ar fi mai ușor să legăm victoriile”, a declarat Rednic.

De asemenea, acesta a mai spus că Pantelis Kapetanos nu va fi folosit titular deoarece Tade și Chuka se adaptează mult mai bine stilului de joc.

CFR Cluj se va deplasa în această rundă pe terenul celor de la FC Vaslui. Meciul este programat pentru ziua de luni, de la ora 21.30, fiind ultimul joc al etapei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu