CFR / Rada a semnat cu Bari

Ionuţ Rada a semnat cu Bari şi îngroaşă rândurile fotbaliştilor care fug de la CFR Cluj

Aflt în declin total, clubul de fotbal CFR Cluj își pierde și ultimele piese de rezistență, dintr-un lot și așa rarefiat. Ionuț Rada a fost unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai feroviarilor din ultimii ani însă, siguranța pe care acesta o dădea defensivei va fi grav afectată, odată cu transferul fotbalistului în Italia, la Bari.

Neplătit de aproape un an de zile, Rada pleacă la formația din Serie B fără ca ardelenii să încaseze vreun ban, jucătorul urmând să-și recupereze parte din datorii din suma încasată la semnătură. Fundașul de 32 de ani este pesimist în privința viitorului CFR-ului.

”Eu încă mai sper că se va întâmpla ceva bun, dar nu știu cine mai poate salva ceva. Sper ca băieții să obțină măcar 3, 4 victorii în retur să nu retrogradeze. Situația e disperată la CFR”, a declarat Rada. Fotbalistul a ținut să precizeze că dorința lui a fost de a rămâne la CFR, dar a acceptat oferta italienilor pentru siguranța familiei.

”Eu mi-am dorit să mă retrag de la CFR, am renunțat la mai multe salarii, am făcut tot ce am putut să rămân la Cluj, dar s-au adunat prea multe restanțe, era din ce în ce mai greu pentru familia mea”, a explicat fostul internațional. Ionuț Rada a fost achiziționat de CFR în 2010 și a cucerit alături de clujeni Campionatul și Supercupa în 2012, și Cupa României în 2013. Aproape 100 de meciuri a bifat Rada în tricoul vișiniu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu