CFR / Provencio a semnat cu CFR

Daniel Provencio este cea mai recentă achiziţie a lui CFR Cluj. Mijlocaşul vine din Liga a III-a a Spaniei şi a jucat 7 meciuri în campionatul trecut

Conducerea fostei campioane a României, CFR Cluj, a anunţat, marţi, transferul mijlocaşului Daniel Provencio. Fotbalistul are 26 de ani, este spaniol şi a început fotbalul la celebra academie a campioanei Europei, Real Madrid. Vreme de trei sezoane Provencio a evoluat sub formă de împrumut la concitadina lui Real, Rayo Vallecano. Mijlocaşul a fost titular incontestabil în cele două sezoane de Segunda Division, contabilizând nu mai puţin de 76 de meciuri şi 12 goluri în tricolul lui Rayo.

Imediat după promovarea echipei în prima ligă soaniolă, Provencio nu a mai intrat în calculele antrenorilor, adunând doar 10 prezenţe în Primera. Ulterior a fost transferat la Getafe şi Levante, în ambele cazuri fiind folosit doar la echipele de tineret. În campionatul precedent Provencio a fost legitimat la Hospitalet, echipă din Liga a III-a a Spaniei, fără să se impună. Fotbalistul a prins doar de 7 ori primul 11 al ultimelei sale echipe. La CFR Cluj a semnat un contract valabil pentru două sezoane.

Distribuie:

Postaţi un comentariu