CFR / Optimismul nu a dispărut din Gruia

Deşi a promis că va încerca să se legitimeze şi să joace împotriva Universităţii, în meciul de Cupă, antrenorul CFR-ului, Eugen Trică, s-a răzgândit şi va lua loc pe bancă / Foto: Dan Bodea

Înfrângerea usturătoare din ultima etapă de campionat, 0-4 pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, nu-l afectează pe tehnicianul echipei CFR, Eugen Trică. Olteanul nu îşi plânge de milă după cel mai sever eșec din actuala ediție de campionat. Antrenorul feroviarilor încearcă prin orice mijloace să le redea încrederea jucătorilor săi.

”Suntem aici pentru a câştiga trofee”, a spus Trică, într-o conferință de presă, susținută, marți, cu o zi înaintea derby-ului cu Universitatea Cluj din Cupa României. Trică a uitat deja de umilinţa cu Panduriii şi vrea să îşi ia revanşa în faţa suporterilor.

Antrenorul CFR-ului le-a promis că echipa sa va avea o altă faţă în semifinala de Cupă cu ”U”. ”Am avut o discuție bărbătească cu băieții, șluni, înainte de antrenament. Le-am explicat unde au greșit, le-am transmis ce așteptări am de la ei și gata, am trecut peste problemele de la ultimul joc. Vă asigur că veți vedea un alt CFR în meciul cu Universitatea”, a spus Trică.

Discursul motivațional a continuat, și tehnicianul le-a transmis un mesaj și rivalilor de la Cluj Arena. ”Miercuri o să întâlnească un CFR foarte agresiv, o echipă care va ataca non stop și va lua o opțiune serioasă pentru calificarea în finala Cupei. Eu zic că valoarea este de partea jucătorilor mei”, a adăugat Trică. Deși a anunțat că va încerca să se legitimeze, Trică nu va intra pe teren la meciul cu ”U”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu