CFR / Juniorii sunt la putere în Gruia

Foto: Dan Bodea

14 juniori sunt de miercuri componenţi ai primei echipe la CFR Cluj. Anunţul a fost făcut de preşedintele Iuliu Mureşan, după ce fotbaliştii lui Vasile Miriuţă au refuzat să se antreneze, din cauza restanţelor salariale.

„Este o premieră pentru clubul nostru, să trecem prin asemenea momente şi tocmai de aceea ne-am luat măsuri de siguranţă şi am legitimat 14 juniori la prima echipă, pentru a nu avea surprize la meciul cu Concordia Chiajna”, a declarat Mureşan.

Oficialul CFR-ului a adăugat că în cele din urmă jucătorii au acceptat să se antreneze la sala de forţă însă, sunt decişi să boicoteze antrenamentele până li se vor achita restanţele. Reacţia fotbaliştilor a mai adăugat un motiv întemeiat să se ia în calcul reorganizarea din temelii a echipei, sub comanda lui Vasile Miriuţă.

„Este un tehnician pozitiv, a făcut o treabă bună până acum, din păcate, noi n-am reuşit să creăm condiţii propice pentru performanţă. Nu avem niciun motiv să schimbăm antrenorul”, a spus Mureşan. CFR Cluj va întâlni vineri, de la ora 21.00, pe teren propriu, pe Concordia Chiajna, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I de fotbal.

Distribuie:

Postaţi un comentariu