CFR / A izbucnit revolta în Gruia

Foto: Dan Bodea

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Braşov din cadrul etapei a XIII-a s-a terminat cu victoria “Stegarilor”, scor 1-2 şi o evoluţie ciudată a fotbaliştilor lui Vasile Miriuţă. Până să lămurească antrenorul cum stau lucrurile în Gruia, jucătorii lui au început perfect meciul cu FC Braşov.

Chanturia a deschis scorul în minutul 6 din lovitură de la 11 metri, şi tot el a coordonat atacurile vişiniilor. Florin Costea, Guima de două ori şi Ivanovski au ratat cu nonşalanţă, iar braşovenii şi-au arătat posibilităţile ofensive abia după prima jumătate de oră de joc. Pe final de primă repriză, tot din lovitură de pedeapsă aveau să egaleze oaspeţii, prin Marian Constantinescu.

Chanturia şi Ivanovski au fost protagoniştii altor ratări ale vişiniilor, în schimb Constantinescu a punctat pentru 2-1 şi, cu toate încercările gazdelor de a restabili egalitatea, meciul s-a terminat cu succesul, poate surprinzător, al “Stegarilor”. Bomba a explodat însă la vestiare.

“Sunt probleme mari la echipă. Nu se pune problema că băieţii nu sunt pregătiţi. Băieţii ăştia sunt neplătiţi de luni de zile. Vin la antrenament şi mă întreabă când se vor da banii! Aşa nu se poate face peformanţă! Sunt neplătiţi de luni de zile! Acesta e adevărul! Nu suntem plătiţi pentru munca făcută.

Vă daţi seama cum e să mergeţi la lucru şi să nu vă luaţi banii de câteva luni de zile!? Ce pot eu să le mai cer? Sunt nişte băieţi formidabili, se vede asta în clasament, dar nici ei nu mai rezistă. La începutul campionatului era altceva, puteam să-i cert, puteam să le cer, acum nimeni nu mai crede în poveşti.

Sunt la capătul răbdării aceşti jucători şi am tot respectul pentru ei! Au familii, copii, sunt străini! Aceasta e problema în România, nu suntem respectaţi! Ce să ne tot ascundem pe după deget! Nu avem niciun sindicat, nu avem nicio lege! Antrenorii sunt daţi afară şi jucătorii sunt neplătiţi! Suntem vai de mama noastră! Nu-mi dau demisia. Întrebaţi mai bine conducerea când dă banii, nu dacă îmi dau eu demisia. Conducerea să dea banii jucătorilor şi antrenorilor. Oricum mai avem doar 4 meciuri anul ăsta, apoi om vedea”, a declarat la finalul partidei Vasile Miriuţă. Luni dimineaţa, în ziua jocului cu FC Braşov, oficialii clubului din Gruia au încercat să calmeze spiritele şi au promis că vor vira câte două salarii pentru fiecare fotbalist. Promisiunile nu mai ţin de foame la CFR, iar evoluţia “aeriană” a fotbaliştilor lui Miriuţă alimentează izbucnirea antrenorului de la sfârșitul meciului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu