CFR / Își recuperează punctele

CFR-iștii pot sărbătorii, toate litigiile clubului au fost suspendate, iar săptămâna viitoare cel mai probabil își vor recupera și punctele / Foto: Dan Bodea

Nu toate lucrurile merg prost la CFR Cluj. În afara faptului că nimeni nu mai vrea să bage bani în clubul din Gruia, celelalte ”greutăți” se rezolvă de la sine. Joi, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a suspendat toate litigiile dingtre club și foștii jucători, astfel că aceștia sunt pe cale să nu-și mai poată recupera banii pe care îi au de primit de la clubul clujean.

Inițiativa Comisiei de Disciplină vine după ce gruparea feroviară a intrat în insolvență. ”Comisia a admis cererea de suspendare formulată de CFR Cluj până la soluţionarea şi rămânerea definitivă a cererii de deschidere a procedurii insolvenţei, cerere ce face obiectul dosarului nr. 134 / 1285/ 2015 aflat pe rolul Tribunalului specializat Cluj”, se arată într-un comunicat remis presei de către membrii Comisiei de Disciplină.

Săptămâna viitoare CFR-iștii își vor recăpăta și punctele din clasament, cele 24 cu care a fost depunctată la data de 4 februarie. Clubul CFR a contestat respectiva decizie, iar o soluție se va da săptămâna viitoare la Comisia de Recurs.

Distribuie:

Postaţi un comentariu