CFR / În Gruia se predă aritmetica

Francisc Dican e pe val la CFR, după două victorii consecutive în Liga 1 / Foto: Dan Bodea

Derby-ul pentru salvarea de la retrogradare între fostele campioanei ale României, CFR Cluj şi Oțelul Galați a fost câştigat de ardeleni, la capătul unei evoluții care a arătat sufucientă calitate încât vișinii să spere la evitarea retrogradării.

Tade a marcat unicul gol al partidei și a ajuns la reusita cu numărul 11 în acest sezon, însă, francezul nu s-a putut bucura. Golgheterul CFR-ului a luat cartonaş galben şi va lipsi în meciul cu ”U” Cluj, programat, vineri seara. Plecarea lui Eugen Trică de la CFR a adus şi punctele în Gruia.

A fost a doua victorie consecutivă pentru clujeni în mandatul lui Francisc Dican, iar șefii CFR-ului i-au garantat acestuia că nu îl vor schimba până la vară. Feroviarii au prins glas după cele două succese consecutive. Clujenii au ajuns la 18 puncte în clasament şi se bat cu pumnii în piept că pot scăpa de la retrogradare şi fără cele 24 de puncte așteptate de la TAS.

Echipa lui Feri Dican e în acest moment la 9 puncte de salvarea de la retrogradare. Şefii fostei campioanei au făcut repede calculele. Ardelenii ar mai avea nevoie de 22 de puncte din 27 posibile pe final de campioant.

Distribuie:

Postaţi un comentariu