CFR / Goluri multe în Gruia

În minutul 61 al meciului dintre CFR şi ASA, Gerogry Tade a marcat un gol frumos de la 17 metri stabilind rezultatul final, 2-2 / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj nu a cedat în faţa celor de la ASA Târgu Mureş, chiar dacă echipa vizitatoare pornea favorită în confruntarea din Gruia, încheiată la egalitate, scor 2-2. Mureşenii sunt în continuare echipa momentului în Liga 1, în ciuda  unei prestaţii mai degrabă modeste la Cluj.

Apărătorii lui Liviu Ciobotariu nu s-au sincrinizat mai deloc, iar principalii oameni de gol ai celor două formaţii au făcut încă o dată spectacol. Prima reuşită a partidei a venit repede, în mnutul 9, la o reluare frumoasă cu capul al lui Dore, revenit în mijlocul echipei sale după ce s-a căsătorit la Paris.

După alte 9 minute de joc Ianis Zicu şi-a etalat încă o dată clasa de altă dată, a driblat tot ce i-a ieşit în cale, a aşezat mingea perfect pentru N’Doye, iar senegalezul a restabilit egalitatea cu un şut care l-a surprins pe Mincă.

În minutul 33 Tade a dat primul semn că îşi va trece şi el numele pe lista marcatorilor, însă, şutul lui a fost deviat în corner. La 3 minute de la reluare Dore putea deveni eroul gazdelor, dar nu a cadrat mingea trimisă cu capul.

În replică ASA putea trece în avantaj la execuţia fantastică a lui Hora, din minutul 56. La faza imediat următoare N’Doye avea să sărbătorească un nou gol în liga 1, ducând scorul la 2-1 pentru oaspeţi. În minutul 61 Tade a reuşit să-l învingă pe Stăncioiu şi a restabilit egalitatea la 2.

Apoi mureşenii rămân în 10 după eliminarea lui Feussi şi din acel moment jocul s-a potolit, ambele formaţii părând mulţumite cu rezultatul de pe tabela de marcaj. ASA a ratat astfel, şansa de a trece pe prima poziţie a clasamentului, fie şi temporar, dar continuă să pună presiune pe Steaua, grupara campioană având în acest moment doar un punct avans în fruntea clasamentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu