CFR / FRF menține penalitatea CFR-ului

CFR va evolua şi în sezonul viitor în Liga 1, dar vor începe campionatul cu o penalitate de 6 puncte / Foto: Dan Bodea

Comisia de Apel a Federației Române de Fotbal (FRF) a menținut, sâmbătă, sancșiunea cu depunctarea de 6 puncte pentru sezonul viitor, dictată împotriva echipei CFR Cluj, pentru că nu au îndeplinit criteriile financiare pentru a obține licența pentru sezonul 2015/2016 al Ligii 1.

În urma analizării dosarelor prezentate de cluburile care au solicitat licenţă pentru Liga I, ediţia 2015-2016, prima instanţă a considerat că şapte grupări din primul eşalon şi unul din cel de-al doilea nu au îndeplinit criteriile financiare. CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au fost sunt singurele cluburi care au făcut apel la decizia Comisiei de Fond a Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF prin care au fost penalizate cu câte şase puncte.

Ultima cale de atac a grupărilor împotriva sancţiunii cu depunctarea o reprezintă Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, însă, e greu de crezut că cele două cluburi mai au timp să facă apel la TAS, o decizie în acest caz trebuind să fie dată până la data de 30 iunie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu