CFR / Feroviarii clujeni pregătesc primele transferuri

Se pregătesc primele transferuri la CFR, Deac şi Muniru sunt primele ţinte pentru cluburile din vestul Europei / Foto: Dan Bodea

Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, poate aştepta liniştit următoarele confruntări din Liga I, după ce a primit în ultimele zile trei fotbalişti. Petrucci, Carp şi Dore vor fi integraţi în programul de pregătire în cel mai ascut timp însă, bucuria tehnicianului va ţine doar până în decembrie. Preşedintele clubului feroviar, Iuliu Mureşan, a dezvăluit că unul dintre primii fotbalişti care ar putea pleca din Gruia este Ciprian Deac, mijlocaşul fiind monitorizat de mai multe cluburi.

Cum evoluţiile lui Deac sunt apreciate şi de adversarele CFR-ului, plecarea lui este aproape iminentă. Ar fi pentru a doua oară când vişinii îl vând pe Deac, după ce în 2010 l-au cedat la Schalke 04 pentru aproximativ 4 milioane de euro. Cel de al doilea fotbalist eligibil pentru un transfer în străinătate este Sulley Muniru.

Presa din Ghana, ţara natală a mijlocaşului CFR-ist, notează că Udinese, Genoa, Cagliari şi Chievo Verona sunt cu ochii pe fotbalistul de 21 de ani din lotul lui Miriuţă. Ambele tranferuri urmează să se perfecteze în luna decembrie, după ce prima parte a campionatului se va încheia.

„Chiar dacă s-au produs atât de multe schimbări la echipă, jucătorii noştri sunt în continuare interesanţi pentru cluburile din campionatele puternice. Deac ar putea fi din nou transferat la un club din afara ţării şi mai sunt şi alţi jucători monitorizaţi, dar numai la finalul turului vom putea lua în calcul eventualele oferte”, a spus Iuliu Mureşan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu