CFR / Felice Piccolo se întoarce în sfârşit în Italia

Felice Piccolo (foto, în vişiniu) s-a despărţit de CFR Cluj şi va da probe de joc la Hellas Verona

Fotbalistul Felice Piccolo a fost înştiinţat de conducerea clubului CFR Cluj că nu i se va propune un nou angajament şi va da probe de joc la Hellas Verona, ocupanta locului 10 în ultima ediţie de Serie A (prima ligă a Italiei). În vârstă de 30 de ani Piccolo a ajuns la Cluj în 2010, la cererea antrenorului Andrea Mandorlini, acum tehnician al grupării din Verona.

Fundaşul central a făcut cuplu în defensiva vişiniilor cu căpitanul Ricardo Cadu şi şi-a trecut în palmares două titluri de campion însă, nu mai face parte din planurile conducerii feroviare, care intenţionează să întinerească echipa. De altfel, Piccolo şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinta de a se întoarce în Italia, pentru a fi mai aproape de familia lui.

Presa din peninsulă anunţă că fotbalistul va fi inclus în lotul lui Hellas pentru un stagiu de pregătire în America de Sud, iar dacă evoluţiile sale vor fi apreciate, acestauia i se va propune un angajament pe o durată de 2 ani. Ăn cele patru sezoane de Liga I, Felice Piccolo a jucat aproape 100 de meciuri pentru CFR şi a marcat două goluri. La Verona a ajuns în aceste zile şi Giorgi Chanturia, fotbalist care a evoluat în a doua parte a campionatului recent încheiat la CFR.

Distribuie:

Postaţi un comentariu