CFR / E tot mai clar, vișiniii se salvează

CFR-iștii pot sta liniștiți, UEFA a mai întors o decizie a comisiilor FRF, aceea de a trimite pe CSU Craiova în cupele europene și sunt premise că și depunctarea vișiniilor va fi anulată / Foto: Dan Bodea

UEFA a decis. CSU Craiova nu îndeplinește condițiile de participare în viitoarea ediție a cuplor europene. Forul european a ”confirmat” astfel, ideea că actuala echipă din Bănie nu are nicio legătură cu istorica grupare patronată cândva de Adrian Mititelu.

Decizia UEFA este dătătoare de speranțe pentru oficialii CFR-ului care așteaptă un răspuns favorabil în cazul depunctării echipei din Gruia. Șansele ca vișiniii să-și recupereze punctele (24) sunt tot mai mari, deoarece UEFA a anulat prin hotărârea interdicției de a acorda dreptul de participare în competițiile continentale celor de la CSU Craiova, o decizie a comisiilor din cadrul Federației Române de Fotbal, care considerau actuala formație a Craiovei drept continuatoarea vechii Universități.

Aceleași comisii din cadrul FRF au decis la începutul acestui an depunctarea CFR-ului. UEFA a ”întors” până acum toate deciziile controversate luate de reprezentanții Federației Române de Fotbal. CSU Craiova este un club înființat în 2013 și nu are vechimea minimă, de trei ani, de afiliere la FRF pentru a putea reprezenta România în întrecerile continentale intercluburi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu